Our Blog

Lis faradina

by Dailkree
Galery bugil indo

Apapun, basah jugak la lengan baju dok kesat mata yang berbalam. But, at the end of the day. Tapi kuatnya ikatan Nursarah dan Ku Ammar langsung buat saya rasa tak tergugat dengan watak sampingan penambah rasa seperti Lisanina dan 2nd hero tu Memilihmu kerana dia.. Nur Sarah terpaksa akur dengan permintaan Bonda Mariam. Sekian spoiler! Nur Sarah - terlalu sabar tetapi kerana sabar itulah dia memiliki bahagia akhirnya. Sedih apabila Sarah diceraikan. Seorang yang sanggup berkorban apa saja untuk Ku Azran, bonda dan Heritage Empire. Emosi turun naik semasa baca buku ni. Sebab kehidupan dia terlalu social sepanjang dia dgn Lis.

Ngintip mbak mandi

Kepulangan Ku Ammar semula kepangkuan Bonda Mariam menjadi titik tolak perubahan yang sangat besar dalam hidup Nur Sarah. Sejauh mana ketabahan Nur Sarah? Dek tidak mahu membiarkan Ku Ammar hanyut dalam dunia cintanya, Nur Sarah rela dimadukan! Happy ending ever! Nak tahu sebabnya sila baca, ye :. Buta hati dalam menilai cinta.. Jun 10, Nad rated it liked it. Kesian kat Sarah yang baik dan penyabar. Well Sarah kendalikan syarikat atas sebab janji dia dekat arwah suami dia. Nikah dengan Sarah semata2 untuk melunaskan hutang dan taking over family business.

Lists with This Book. Geram kat Ammar yang eiiiii Rizman - Most women's dream. Dia reda andai Ku Ammar melepaskan dia. Announcement before review: N nak jual buku ni for RM Ada saja masalah yang kerap dialami mereka. Untuk suami, kau fikirlah semasaknya dalam melafaz kan sesuatu. Hidup mcm suami isteri. Saat para awak media menghampirinya, dia menolak untuk diwawancarai.

Adakah saya sengaja memilih utk membaca karya yg sudah lama? Even bermadu seketika tetapi si hero cepat mengambil action Cabaran buku tebal yang ketiga. Jan 07, Wan Suraya Nadia rated it it was amazing. Beruntung, pihak keamanan secepatnya datang dan mengamankan lokasi tersebut.

Zulugami

Masa Ku Ammar minta rujuk aku jdi kesian dan hrp Sarah terima dia dn jgn pilih Rizman. Saya puji watak Nur Sarah apabila pada mulanya dia mengambil keputusan untuk tidak mahu rujuk semula dengan Ku Ammar. Cumanya, aku kesian dengan Rizman. Overall cerita memang okey. Well, love is blind. Akan terleraikah ikatan mereka apabila Sarah bertubi2 diracuni mindanya? Lisanani - OMG! Mmg terbaik novel ni Memilihmu Kerana Dia.

Boa fod
  • Paling penting MKD berjaya menimbulkan pelbagai rasa dalam diri pembaca, karya yang cukup sempurna..
  • Aku puas bila Lisanani mati biar dia rasa sebab jht sgt.
  • Ku Ammar si anak sulung yang menghilangkan diri selama 8 tahun sebab hubungan dengan kekasih hati diputuskan oleh Bonda Mariam.
  • Bahkan, ada sederetan artis yang pernah terlibat masalah dengan awak media.
  • Bagaimana mampu untuk Ku Ammar tak jatuh cinta kan: Baca buku ni saya rasa sesuai sangat dengan firman Allah Allah berfirman dalam surah al ankabut ayat "Apakah manusia itu mengira bahawa mereka dibiarkan saja mengatakan; "Kami telah beriman," sedangkan mereka tidak diuji?
  • Jalan cerita yg kemas.
  • Tapi kuatnya ikatan Nursarah dan Ku Ammar langsung buat saya rasa tak tergugat dengan watak sampingan penambah rasa seperti Lisanina dan 2nd hero tu Memilihmu kerana dia..

Hari demi hari yang dilalui Ku Ammar dan Nur Sarah bersama sikit demi sikit menimbulkan satu rasa yang tak terduga. Mirip sekali gaya penulisannya. Tak sabar pulak nak tunggu sampai ke muka surat terakhir. Siapa Lisanani yang sebenarnya dalam hidup Ku Ammar? Start your review of Memilihmu Kerana Dia. Kala itu, Parto menggandeng istri keduanya. Penulis tak nak ke buat kisah pendek untuk lelaki baik macan Rizman ni? Kalau aku jadi kau, dah lama aku keluar dari rumah ni. Namun secara jujur, KakChik tak suka watak Nur Sarah yang terlalu banyak mengalah. Aku berpuas hati bila Ku Ammar akhirnya sedar diri dan kembali kepada-Nya.

Tapi kesimpulannya, baik dan tahiah. Dia rasa tergugat dgn kedudukan dia. Ada suami pun tak guna. Ayat dan penyusunan jalan cerita memang ohsem. Dah lama tak jumpa novel yang mampu buat saya tak boleh letak tepi selagi tak selesaikan pembacaan. Aku puas bila Lisanani mati biar dia rasa sebab jht sgt. Nampaklah yang dia itu masih berpendirian dan menunjukkan kesabarannya juga ada batasannya. Predictable ending.

Tante haus brondong Klinikbokep Koleksi foto salsabila

Related Posts

Ayam Kampus Telanjang Abg masturbasi muncrat Tapi semua sebab amanah dan kasih sayang.
Download Senam Hot Galeri coc Tambah pula dengan sikap Sarah yg lembut, enggan mengeruhkan keadaan dan mengusutkan fikiran Ku Ammar makin membuatkan perangai Lisanani menjadi-jadi.
Memek Tante Berjilbab Gambar porno jilbab Kena dengar cakap suami.

Comments 11

Nenek pamer memek
Moogushicage

Nach meiner Meinung irren Sie sich. Geben Sie wir werden besprechen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden umgehen.

Poto payudara sma
Fenribei

entschuldigen Sie, die Phrase ist gelöscht

Fhoto bugil cut keke
Dile

der Misslungene Gedanke

Indonesian boobs
Kigarn

Ist so auch es kommt vor:)

Koleksi jilbab bugil
Shakakinos

Bemerkenswert, diese wertvolle Meinung

Pijat plus panggilan di bali
Nemi

Nach meiner Meinung lassen Sie den Fehler zu. Es ich kann beweisen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden besprechen.

Galeri kontol
Meztigul

Sie lassen den Fehler zu. Schreiben Sie mir in PM.

Pramugari blowjob
Faugore

Es gibt die Webseite zum Sie interessierenden Thema.

Tante jilbab seks
JoJokazahn

die sehr guten Informationen

Foto bugil anal
Zushakar

Was davon folgt?

Sari bugil
Zulushicage

Ich denke, dass nichts ernst.